Date/Time: Saturday and Sunday, November 13-14, 2021, 9am – 4pm
Cost: $350

Register here: https://commerce.cashnet.com/SES. Promo code needed for discounts for selected parties

COVID19 exacerbated inequities experienced by undocumented families. While there is hope in proposed immigration policies, there is a need to address the pressing issues affecting undocumented students and their families.
This virtual, 2-day conference seeks to bring together educators, administrators, and advocates to:

  • Learn the current policy landscape for undocumented communities
  • Learn strategies to work with and for undocumented students
  • Learn to build an undocufriendly campus
  • Learn how to sustain wellness as an ally
  • Create an action plan to support undocumented students on your campus
  • Build a network of allies

SCHEDULE

Day 1: November 13

Time K-12 Track Higher Education Track
9:00am – 9:45am

45 mins

Welcome & Keynote
Break 9:45am -10:00am
10:00am – 10:45am

45 mins

Learning Session 1

Undocumented Contemporary Perspectives

Learning Session 1

Access to Higher Education

Break 10:45am – 11:00am
11:00am – 11:45am

45 mins

Learning Session 2

Pathways to Higher Ed

Learning Session 2

Undocumented Contemporary Perspectives

Lunch Break 11:45am – 12:45pm
12:45pm – 1:30pm

45 mins

Learning Session 3

Allyship and Wellness

Learning Session 3

Allyship and Wellness

Break 1:30pm – 1:45pm
1:45pm – 2:10pm

25 minutes

Alumni Gallery Walk
2:10pm – 2:30pm Closing Remarks/Survey

 

Day 2: November 14

Time All Attendees
9:00am – 9:45am

45 mins

Student Panel
Break 9:45am -10:00am
10:00am – 10:45am

45 mins

Deliverable Working Session 1
Break 10:45am – 11:00am
11:00am – 11:30am

30 mins

Network Building Session
Lunch Break 11:30am – 12:30pm
12:30pm – 1:15pm

45 mins

Deliverable Working Session 2
Lunch Break 1:15pm – 1:30pm
1:30pm – 2:00pm

30 minutes

Participant Gallery Walk
2:00pm – 2:15pm Closing Remarks

Questions? alliesofdreamers@cgu.edu